top of page

Over Ons

Over dierenartsenpraktijk ASSISI

De praktijknaam Assisi komt voor van Franciscus van Assisi. Franciscus hield van mens, dier en natuur in zijn alle eenvoud. Werelddierendag op 4 oktober werd dan ook vast gelegd op de gedenkdag van deze heilige.

Wij proberen deze lijn verder te trekken in de praktijk. Wij streven naar een duidelijke en correcte dienstverlening met een hart voor de dieren en hun baasjes.

Jouw huisdier is een belangrijk deel in de familie. Met dit in het achterhoofd proberen wij te streven naar de beste veterinaire diensten, aangepast aan de individuele noden. Van preventieve zorg zoals o.a. vaccinatie, titratie en senior check-up tot verdere diagnostiek zoals o.a. echografie, rhinoscopie, röntgenopnames. Een professioneel, enthousiast, ervaren en toegewijd team staat voor jullie klaar.

Ons Team

Bij de dierenarts
Stephanie Lyssens

Dierenarts Stephanie Lyssens droomde er altijd van om dierenarts te worden.

 

Sinds 2013 behaalde zij haar diploma master in de diergeneeskunde met onderscheiding te Gent.

 

Na 6.5 jaar werken in een groepspraktijk werd het tijd om op eigen benen te staan. In mei 2020 werd de eigen praktijk een feit.

 

Stephanie heeft ervaring met de meeste kleine huisdieren: van hondjes, katjes, knaagdieren, konijnen tot zelfs reptielen en vissen.

 

Haar interessegebied gaat vooral uit naar de chirurgie waarvoor zij zowel nationaal als internationaal (Europese school, ESAVS) bijscholingen volgt.

bottom of page